Ansvarig inköp, produktion och logistik

(Heltid)

CLS är inne i en spännande fas i bolagets utveckling och vi söker nu dig som brinner för inköp, produktion och logistik, som har några års erfarenhet inom dessa områden och som trivs i den dynamiska miljö som ett växande företag kan erbjuda.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I arbetet som ansvarig för produktion & logistik ingår bland annat att koordinera tillverkningen av CLS samtliga produkter mot order, hantera transporter mellan internationella leverantörer och huvudkontoret i Lund samt vidare ut till kund. Transporterna kan även gå direkt från leverantör till kund.

Du kommer även att fungera som stöd åt CLS ekonomifunktion.

Dina främsta arbetsuppgifter blir:

  • Ansvara för att CLS flöde genom leverantörskedjan ut till kund fungerar.´
  • Planering och uppföljning av inköp, produktion, lager och logistik
  • Huvudansvarig för kontakten med leverantörer, dotterbolag och kund med avseende på in- och utleveranser av produkter.
  • Anordna och följa upp transporter med transportbolag.
  • Hantera import- och exporthandlingar för transporter utanför EU
  • Analysera och vidta åtgärder för att förbättra lageromsättning och leveranssäkerhet.
  • Ta fram underlag för försäljningsstatistik och lönsamhetsanalyser.
  • Samla in prognosunderlag.

Du kommer att rapportera till CFO.

 

Kvalifikationer och erfarenheter.
Du har arbetat minst två år inom inköp, logistik eller controlling och har relevant eftergymnasial utbildning inom logistik/ekonomi eller har tillägnat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.

Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har goda IT-kunskaper inom de applikationer som arbetet kräver

 

Personlighet
Vi söker dig som är engagerad och är ambitiös. Du är ansvarstagande och utför dina uppgifter med stor noggrannhet. Du har god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp och sporras av en miljö där det händer mycket. Du är lösningsinriktad och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är diplomatisk, men kan vara bestämd när detta krävs.

Arbetet innebär många snabba beslut och ställer därför höga krav på både flexibilitet och förmåga att prioritera.

 

CLS erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med drivna, målinriktade kollegor. Eget initiativ och driv att utveckla såväl ditt ansvarsområde som dig själv uppmuntras. Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och tillsammans med övriga i teamet blir just din insats en viktig del i CLS framgång.

 

För mer information om tjänsten kontakta: Lars-Erik Eriksson, CEO, lee@clinicallaser.se,
tel: +46 70-290 33 00

Ansökan skickas med email till info@clinicallaser.se. Skriv ”Ansvarig inköp, produktion och logistik” på ämnesraden. Vi går igenom ansökningarna löpande.

 

Clinical Laserthermia Systems AB (publ), utvecklar och säljer TRANBERG®|Thermal Therapy System, inklusive specialdesignat sterilt engångsmaterial, för minimalinvasiv behandling av cancertumörer, enligt regulatoriska godkännanden inom EU respektive USA. Produkterna marknadsförs för bildstyrd laserablation samt för behandling med imILT®, bolagets interstitiella lasertermoterapi med potentiell immunstimulerande effekt. CLS har sitt huvudkontor i Lund samt dotterbolag i Tyskland och USA. CLS är noterat på Nasdaq First North Growth Market under symbolen CLS B. Mer information om CLS på företagets webbplats: www.clinicallaser.se.

 

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
We respect your privacy.